Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ομιλίες από την ημερίδα για τα δικαιώματα στην ψυχική υγεία

  
Αποσπάσματα ομιλιών από την ημερίδα «Τα δικαιώματα στο χώρο της ψυχικής υγείας» (Πανεπιστήμιο Αθηνών, 16 Δεκεμβρίου 2009) που διοργάνωσε η Ένωση για την Προάσπιση των Κοινωνικών Δικαιωμάτων και το Δίκτυο Φορέων Ψυχικής Υγείας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης "Αργώς".

1) Βλάσης Τομαράς, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές και Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη.



2) Χρήστος Πανέττας, Αν. Διευθυντής Ψυχίατρος Ψ.Ν.Α. (Δαφνί) και Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, ∆ρ. Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του ∆ικτύου Φορέων Ψυχικής Υγείας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης "Αργώς".



3) Αγγέλα Τριανταφύλλου, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (ΠΟΣΟΨΥ).



4,5,6) Στέλιος Στυλιανίδης, Αν. Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής Πάντειο Πανεπιστήµιο, Επιστημονικός Διευθυντής Ε.Π.Α.Ψ.Υ.







Επίσης, αποαπάσματα ομιλιών μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΟΨΥ και των αδερφιών και φίλων ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες

ΥΓ1. Δυστυχώς, εξαιτίας ελαττωματικού υλικού εγγραφής δεν υπάρχουν αποσπάσματα από όλες τις ομιλίες, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός μας.

ΥΓ1. Τα παραπάνω video, όπως και τα παλαιότερα, μπορείτε να τα βρείτε στo PsiAction's Channel (youtube). Με την ευκαιρία, να σας ενημερώσουμε ότι τα video του channel σβήστηκαν χθες κατά λάθος και αναγκαστήκαμε να τα "ξανα-ανεβάσουμε". Εξαιτίας αυτού του προβλήματος οι συνδρομητές (subscribers) έλαβαν ειδοποίηση ότι "ανέβηκαν" νέα video, ενώ επρόκειτο για τα παλιά. Επίσης, μηδενίστηκαν οι προβολές (views), οι βαθμολογίες (ratings) και τα σχόλια (comments). Παρακαλούμε όσους έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο/α video μας στην ιστοσελίδα τους, να αντικαταστήσουν τον παλιό σύνδεσμο (link) ή κώδικα με το νέο.

1 σχόλια:

Athens Siblings είπε...

Το πρωί μέλος μας παρουσίασε τον σύλλογο ΚΙΝΑΨΥ σε γόνιμη ημερίδα του Δικτύου Αργώς (http://diktyoargos.blogspot.com/)
Δείτε περισσότερα video στο πάντα ενημερωμένο και με πλούσιο τηλεοπτικό υλικό http://psi-action.blogspot.com/ (θα σχεδιάσουμε κάποια συνάντηση στο μέλλον με όσους βρίσκονται στον internet και την ψυχική υγεία για ανταλλαγή εμπειριών. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν είχαμε καλέσει σε συνάντηση την Αννα Ευαγγελινού από το "Αναπηρία Τώρα" και την κο Κουτουμάνο από το "Νόηση")
www.athenssiblings.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates