Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εθελοντές μιλούν για την εμπειρία τους στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών


Ένα χρόνο μετά από το σκάνδαλο για το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων (ΚΕΠΕΠ) Λεχαινών Ηλείας οι εθελοντές, οι οποίοι κατέγραψαν στην έκθεσή τους τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης των παιδιών με αναπηρίες που διέμεναν σ' αυτό, μιλούν για την εμπειρία τους στο βίντεο που ακολουθεί (και συμμετείχε στο διαγωνισμό ‘There’s much to do!’).



Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, οι εθελοντές εκφράζουν την ελπίδα ότι, παρά τις δυσμενείς κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες, θα βρεθούν τρόποι για να αλλάξει η ζωή των παιδιών και ενηλίκων στο ίδρυμα.

Περισσότερα στο blog των εθελοντών του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ . ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ . ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !!! ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΑΣ !!!


it's always the sun..............

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τις καμποσες πα να κανουν αυτες;;; εχουν ιδεα τι τραβαει το προσωπικο με τον καθε προβληματικο εκει μεσα;;;γινεται ναναι "ντανταδες"σε 60 ατομα;;;;για ναρθουν να δουλεψουν κανονικα οι καλομαθημενες ευρωπαιες σε τετοιο ιδρυμα..θα την ειχαν κανει μ ελαφρα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, αν έχεις τέτοιες αντιλήψεις καλύτερα να κάνεις άλλη δουλειά

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
2008-2016 psi-action. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates. Premium Wordpress Themes | Premium Wordpress Themes | Free Icons | wordpress theme
Wordpress Themes. Blogger Templates by Blogger Templates and Blogger Templates